Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25158
Название: Оптимізація параметрів робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю за узагальненим показником якості
Другие названия: Optimization of parameters of the working process of the press for wet-heat processing of textile products according to the generalized quality indicator
Авторы: Орловський, Б. В.
Ключевые слова: оптимізація
прес
волого-теплова обробка
параметри
узагальнений показник якості
Дата публикации: мая-2023
Издательство: Національний університет "Чернігівська політехніка"
Библиографическое описание: Орловський Б. В. Оптимізація параметрів робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю за узагальненим показником якості / Б. В. Орловський // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2023) : матеріали тез доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року. – У 2 т. – Т. 1. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – С. 296-297.
Краткий осмотр (реферат): Наведені схеми фізічної і математичної моделей стадій процесу ВТО виробів з текстилю на пресі з паровим обігрівом при використанні трьох робочих середовищ. За результатами проведеного рототабельного плану експеріменту 2-го порядку для запропонованого узагальненого показника якості методом невизначених множників Лагранжа визначені оптимальні параметри робочого процесу пресу волого-теплової обробки виробів з текстилю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25158
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра механічної інженерії
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy-2023-Part-1_P296-297.pdf635,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.