Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25242
Название: Адитивні технології в індустрії моди
Другие названия: Additive technologies in the fashion industry
Авторы: Каптюрова, Д. О.
Чертенко, Л. П.
Пашков, І. В.
Ключевые слова: 3D друк
взуття
комп'ютерні технології
3D printing
footwear 3D modeling
Дата публикации: ноя-2022
Издательство: Хмельницький національний університет
Библиографическое описание: Каптюрова Д. О. Адитивні технології в індустрії моди / Д. О. Каптюрова, Л. П. Чертенко, І. В. Пашков // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості = Resource-Saving Technologies of Apparel, Textile & Food Industry : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 24 листопада 2022 року. – Хмельницький : ХНУ, 2022. – С. 57-59.
Краткий осмотр (реферат): За допомогою використання технології FDM-друку та 3D моделювання можна створювати моделі будь-якого дизайну з високою точністю відображення мініатюрних деталей, а також скоротити техпроцесс, зменшити кількість обладнання, а також кількість відходів матеріалу. Надзвичайно перспективним та екологічним є використання для друку полімерів, виготовлених з вторинно перероблених матеріалів. В роботі розроблено та виготовлено зразок кардхолдера на FDM-принтері Anet Prusa i3 з PLA-пластику. При дотриманні безпечного температурного режиму (не вище 260 °С) він не виділяє токсичних хімічних речовин. Побудовану у програмі Blender модель зберігають у stl-форматі, а після цього перетворюють у машинний g-код для друку на принтері. Процес перетворення у g-код виконують у спеціальній програмі-слайсері (використали слайсер Cura).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25242
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра технології моди
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ХНУ-kaptyurova_chertenko_pashkov.pdf342,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.