Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25270
Название: Аналіз технологічного процесу виготовлення прогумованої тканини як об’єкту керування
Авторы: Волівач, А. П.
Поплавський, І. А.
Ключевые слова: технологічний процес
прогумована тканина
процес гумування
гумова суміш
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Библиографическое описание: Волівач А. П. Аналіз технологічного процесу виготовлення прогумованої тканини як об’єкту керування / А. П. Волівач, І. А. Поплавський // Наука, освіта, технології і суспільство в умовах глобалізації = Science, education, technology and society in the context of globalization : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Біла Церква, 10 червня 2023 року. – У 2-х ч. – Ч. 2. – Біла Церква : ЦФЕНД, 2023. – С. 17-18.
Краткий осмотр (реферат): Одним з важливих напрямків сучасної текстильної промисловості є виготовлення прогумованої тканини. Оскільки гума є універсальним матеріалом та знайшла широке застосування у виробництві різноманітних товарів вжитку: водостійких тканин, захисних костюмів, спеціального одягу різного призначення, спортивних аксесуарів, взуття, гумотехнічних деталей, медичних матеріалів тощо. В ході дослідження було встановлено, що виготовлення прогумованої тканини це складний технологічний процес, який потребує відповідного технологічного обладнання та складається з наступних етапів: вибір основи для покриття; технологічна підготовка поверхні основи; приготування гумової суміші для нанесення; нанесення гумових сумішей на підготовлену основу (гумування); сушіння та фінішна обробка.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25270
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра інформаційних та комп'ютерних технологій
Располагается в коллекциях:Кафедра інформаційних та комп'ютерних технологій (ІКТ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.