Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25560
Название: Місія підприємства як елемент формування облікової політики
Другие названия: An enterprise mission as an element of accounting policy formation
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: облікова політика
підприємство
бухгалтерський облік
облікова система
Дата публикации: мар-2023
Издательство: ТОВ "НВП "Інтерсервіс"
Библиографическое описание: Матюха М. М. Місія підприємства як елемент формування облікової політики / М. М. Матюха // Розвиток системи обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в Україні: теорія, методологія, організація : збірник тез доповідей учасників ХХI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті д.е.н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України Олексія Сергійовича Бородкіна, м. Київ, 24 березня 2023 року. – Київ : ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2023. – С. 125-126.
Краткий осмотр (реферат): Організація бухгалтерського обліку повинна ґрунтуватися на моделі бачення бухгалтером підприємства та свого місця в ньому. Все більше теоретиків та практиків схиляються до тези, що у сучасних умовах ведення бізнесу, бухгалтери все менше часу витрачають на рутинні операції і більше продуктивного часу присвячують функціям управління (плануванню, контролю та аналізу), напрацюванням рекомендацій для прийняття управлінських рішень. В основі прийняття рішень має бути покладена основа діяльності підприємства, яка визначається його місією – основою для планування на основі основних принципів, які визначатимуть надалі всі сторони діяльності. Для облікової служби підприємства місія має стати одним із компонентів формування облікової політики в контексті досягнення як загальних стратегічних цілей і закінчуючи функціями окремих підрозділів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25560
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V2-Конф-Бородкіна-8-05-23-126-127.pdf211,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.