Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25576
Название: Стала мода, екологія та соціальна відповідальність
Авторы: Білоус, П. В.
Кернеш, В. П.
Бабич, А. І.
Ключевые слова: стала мода
екологія
соціальна відповідальність
Дата публикации: ноя-2023
Издательство: Хмельницький національний університет
Библиографическое описание: Білоус В. П. Стала мода, екологія та соціальна відповідальність / В. П. Білоус, В. П. Кернеш, А. І. Бабич // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості = Resource-saving technologies of apparel, textile & food industry : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 22 листопада 2023 року. – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 104-105.
Краткий осмотр (реферат): Стала мода – це підхід, який заохочує дизайнера до створення одягу та аксесуарів у спосіб, який є одночасно екологічно чистим і соціально відповідальним. Він зосереджується на використанні матеріалів, процесів і методів виробництва, які є менш шкідливими для довкілля та людини. Стала мода стає дедалі популярнішою, оскільки споживачі стають більш свідомими щодо свого впливу на навколишнє середовище і вимагають від брендів етичніших та екологічніших продуктів. Дизайнери з усього світу активно експериментують зі сталими матеріалами, створюючи колекції, які не лише є естетично привабливими, а також є екологічно спрямованими. Індустрія моди активно рухається в напрямку стійкої моди та створення продукції з використанням екологічно чистих нових, перероблених та вживаних матеріалів. Індустрія моди бореться за зменшення негативного впливу на природу, збереження природного ресурсу шляхом використання вторсировини тощо. Поступово ці тенденції стають основними завданнями сучасних дизайнерів та виробників, а також сміливих брендів, які працюють у напрямку сталої моди і є не тільки сучасними, а й соціально відповідальними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25576
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра технології моди
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
khnu2023-104-105.pdf248,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.