Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25635
Название: Креативні технології виробництва взуття за індивідуальним замовленням
Авторы: Липський, Т. М.
Бабич, А. І.
Ключевые слова: креативні технології
виробництво
взуття
індивідуальний пошив
Дата публикации: ноя-2023
Издательство: Хмельницький національний університет
Библиографическое описание: Липський Т. М. Креативні технології виробництва взуття за індивідуальним замовленням / Т. М. Липський, А. І. Бабич // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості = Resource-saving technologies of apparel, textile & food industry : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 22 листопада 2023 року. – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 132-133.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна мода є креативно направленою, але демократичною у смаках. Широкий спектр технічних і технологічних можливостей, сучасних матеріалів та комплектуючих дозволяє створювати дизайнерам модні образи в будь-якому стилі. Люди різних вікових груп притримуються стилю і моди на свій смак. Молодь – це креатив, бажання виділитись і запам'ятатись в соціумі. Люди бізнесу полюбляють вишукану класику, а люди старшого покоління зручність, комфорт та простоту. Виробництво взуття за індивідуальним замовленням дає можливість дизайнеру і майстру творити шедеври з різних матеріалів. На сьогоднішній день виробництво взуття за індивідуальним замовленням є актуальним і затребуваним. Використання фінішних композицій для оздоблення взуття зі шкіри Краст дає змогу отримати покриття високої якості. Ефективність підтверджується високою стійкістю отриманого покриття до механічного впливу, дії води та органічних розчинників. Результати дослідного носіння розроблених чоловічих напівчеревиків в стилі сучасна класика показали високі результати у порівнянні зі стандартизованими величинами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25635
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра технології моди
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
khnu2023-132-133.pdf248,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.