Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25653
Название: Особливості фізичного виховання сучасних здобувачів вищої освіти
Другие названия: Peculiarities of physical education of modern students of higher education
Авторы: Внукова, Ольга Миколаївна
Лупійко, Аліна Петрівна
Ключевые слова: фізична культура здобувачів вищої освіти
фізична підготовка
здоров’язбережувальна компетентність
Дата публикации: сен-2023
Издательство: Бердянський державний педагогічний університет
Библиографическое описание: Внукова О. М. Особливості фізичного виховання сучасних здобувачів вищої освіти / О. М. Внукова, А. П. Лупійко // Актуальні питання впливу довкілля, фізичного виховання та спорту на здоров’я людини = Topical issues of influence of the environment, physical education and sport on human health : збірник наукових матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Бердянськ, 28-29 вересня 2023 року. – № 6. – Бердянськ : БДПУ, 2023. – С. 222-225.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено особливості фізичної культури здобувачів вищої освіти на сучасному етапі, а саме: заняття з фізичного виховання організовуються лише на першому курсі, спортивними секціями та гуртками охоплена незначна частина студентів та аспірантів, більшість здобувачів вищої освіти не вмотивована самостійно займатися фізичними вправами через брак часу та інші причини, дбають про своє здоров’я не всі. Визначено шляхи посилення фізичної підготовки здобувачів вищої освіти: внесення до Стандартів вищої освіти (відповідно і до освітньо-професійних та освітньо-наукових програм) загальної здоров’язбережувальної компетентності та поліпшення матеріально-технічного та методичного забезпечення проведення занять з фізичного виховання у закладах вищої освіти. Це дасть змогу юнакам та дівчатам бути фізично загартованими та готовими до виконання громадянського обов’язку із захисту Батьківщини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25653
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра фізичного виховання та здоров'я
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова-стаття.pdf380,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.