Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25738
Название: Напрями застосування дронів в сучасних умовах
Другие названия: Directions of application of drones in modern conditions
Авторы: Павленко, В. М.
Пономаренко, Ігор Віталійович
Ключевые слова: дрон
безпілотник
використання ШІ
керування
інтелектуальна система
інформаційні технології
Дата публикации: дек-2023
Библиографическое описание: Павленко В. М. Напрями застосування дронів в сучаснх умовах / В. М. Павленко, І. В. Пономаренко // Технічна творчість : збірник наукових праць. – 2023. – № 7. – С. 188-190.
Source: Технічна творчість
Краткий осмотр (реферат): Війна в Україні призвела до застосування різноманітних дронів згідно наявними оперативно-тактичними та прикладними завданнями. Довготривалі військові дії призвели до появи на полі бою безпілотних літальних апаратів, які мають різні тактичні та технічні характеристики і виготовляються компаніями з різних країн світу. З метою отримання конкурентних переваг створюються нові дрони, які вміщують різноманітні інноваційні технології. Специфіка війни полягає в інтенсифікації запровадження передових технологій та їх постійному тестуванні на полі бою. Допомога західних партнерів дозволила Уряду України отримати безпілотні літальні апарати від великої кількості компаній, що в процесі розробки бойових дронів застосовують різноманітні технічні рішення та специфічні інформаційні підходи з метою забезпечення необхідних тактико-технічних характеристик та дозволяє отримати позитивні ефекти у багатьох сферах людської діяльності шляхом інтеграції у безпілотні літальні апарати штучного інтелекту в результаті чого є можливість мінімізувати потенційні помилки щодо використання дронів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25738
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра інформаційних та комп'ютерних технологій
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра інформаційних та комп'ютерних технологій (ІКТ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.