Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2604
Название: Дью Дилидженс як ключовий інструмент аналізу доцільності інвестування
Другие названия: Due Diligence as Key Instrument of Investment Expediency Analysis
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Яковенко, Ярослава Юріївна
Ключевые слова: дью дилидженс
комплексна перевірка
інвестиційна оцінка
інвестування
інкорпорування
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Касич А. О. Дью Дилидженс як ключовий інструмент аналізу доцільності інвестування / А. О. Касич, Я. Ю. Яковенко // Облік і фінанси. – 2015. – № 4 (70). – С. 92-97.
Source: Облік і фінанси
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає у розкритті сутності поняття «дью дилидженс», виокремленні його різновидів, з’ясуванні відмінностей від традиційного аудиту, а також обґрунтуванню алгоритму проведення дью дилидженс для українських підприємств на основі вивчення зарубіжного досвіду. В Україні дью дилидженс прирівнюють до юридичного аудиту. Однак поняття юридичного аудиту значно вужче та характеризує правову експертизу відповідності діяльності підприємства вимогам законодавства. Розглянуто різновиди дью дилидженс та визначено його відмінності від традиційного аудиту. Розкрито практичну роль дью дилидженс в оцінці переваг і недоліків майбутньої угоди при ухваленні інвестиційного рішення. Виявлено, що дью дилидженс дозволяє покупцю здійснити якісний моніторинг ефективності господарської діяльності підприємства, а потенційним інвесторам – оцінити переваги та недоліки співпраці. На основі вивчення зарубіжного досвіду проведення дью дилидженс розроблено рекомендації щодо оптимізації процесу здійснення процедури дью дилидженс в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2604
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
ISSN: 2307-9878
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Касич Облік і фінанси 2015_4_16.pdf302,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.