Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, С. М.-
dc.contributor.authorСінельніченко, Юлія-
dc.date.accessioned2024-04-05T09:35:15Z-
dc.date.available2024-04-05T09:35:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСінельніченко Ю. Проектування туру гастрономічного туризму : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 Туризм / Ю. Сінельніченко ; наук. кер. С. М. Шевчук ; рец. В. В. Оніпко. – Київ : КНУТД, 2023. – 67 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26221-
dc.description.abstractДана дипломна робота присвячена проектуванню туру гастрономічного туризму з акцентом на регіональний розвиток. В роботі проведений аналіз наукових засад розвитку гастрономічного туризму на регіональному рівні, включаючи розгляд сутності та змісту поняття "гастрономічний туризм", а також виявлення проблем та можливостей розвитку гастрономічних турів в Україні і впливу гастрономічної ідентичності на привабливість регіонів. В роботі проведений аналіз гастрономічного туру та його потенціалу, включаючи огляд існуючих гастрономічних турів в Україні, формування та пропозицію туристичного продукту з гастротуризму, а також вивчення інноваційних підходів до розвитку гастрономічного туризму в Україні. Останній розділ роботи присвячений проектуванню туру гастрономічного туризму у Закарпатській області. У ньому розглянуто передумови та сучасний стан розвитку гастрономічного туризму в даній області, розроблено маршрути та тури гастрономічного туризму з урахуванням регіональних особливостей, а також запропоновано рекомендації та пропозиції щодо організації та управління гастрономічними турами в Закарпатській області.uk
dc.description.abstractThis thesis is dedicated to the design of a gastronomic tourism tour with a focus on regional development. The research begins with an analysis of the scientific foundations of gastronomic tourism at the regional level, including the examination of the essence and content of the concept of "gastronomic tourism". It also explores the identification of problems and opportunities for the development of gastronomic tours in Ukraine and the influence of gastronomic identity on the attractiveness of regions. The thesis further investigates the analysis of a gastronomic tour and its potential, including an overview of existing gastronomic tours in Ukraine, the formation and proposal of a tourist product for gastronomic tourism, and the study of innovative approaches to the development of gastronomic tourism in Ukraine. The final section of the thesis focuses on the design of a gastronomic tourism tour in the Zakarpattia region. It examines the prerequisites and current state of gastronomic tourism development in the region, develops routes and tours for gastronomic tourism considering regional peculiarities, and provides recommendations and proposals for organizing and managing gastronomic tours in the Zakarpattia region.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectрегіональний розвитокuk
dc.subjectтуристичний продуктuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectЗакарпатська областьuk
dc.subjectgastronomic tourismuk
dc.subjectregional developmentuk
dc.subjecttourist productuk
dc.subjectinnovationsuk
dc.subjectZakarpattia regionuk
dc.titleПроектування туру гастрономічного туризмуuk
dc.title.alternativeDesigning a gastronomic tourism touruk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorSinelnichenko, Y. V.-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБЗТУРск(н)-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality242 Туризмuk
local.diplom.programТуризмuk
local.contributor.altadvisorShevchuk, S. M.-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom242_Sinelnichenko_Shevchuk.pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.