Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26272
Название: Протезні лайнери та перспективи використання натуральної шкіри для їх розробки
Авторы: Юнгін, І. Б.
Мокроусова, О. Р.
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Юнгін І. Б. Протезні лайнери та перспективи використання натуральної шкіри для їх розробки / І. Б. Юнгін, О. Р. Мокроусова // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 251-256.
Краткий осмотр (реферат): Протези для кінцівок відіграють важливу роль у відновленні функціональності та покращенні якості життя людей з втратою кінцівок. Протягом років вивчалися та використовувалися різні матеріали для розробки протезних кінцівок. З цих матеріалів, шкіра здобула увагу як потенційний альтернативний матеріал завдяки своїм унікальним властивостям. У цій роботі надано огляд використання шкіряного матеріалу для протезних лайнерів, обговорюючи його переваги, виклики та перспективи застосування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26272
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OSM_2023_Р251-256.pdf456,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.