Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопитіна, І. В.-
dc.contributor.authorАндреєва, О. А.-
dc.date.accessioned2024-04-15T12:41:44Z-
dc.date.available2024-04-15T12:41:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКопитіна І. В. Особливості будови та властивості папаїну / І. В. Копитіна, О. А. Андреєва // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 285-289.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276-
dc.description.abstractУ даній публікації розглянуто особливості будови та фізико-хімічні властивості ферментного препарату "папаїн", важливі для розуміння його технологічних можливостей та виробничого потенціалу, у тому числі для шкіряного виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleОсобливості будови та властивості папаїнуuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-10-18-
local.conference.nameОсвіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання-
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OSM_2023_Р285-289.pdf632,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.