Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Назва: Особливості будови та властивості папаїну
Автори: Копитіна, І. В.
Андреєва, О. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Копитіна І. В. Особливості будови та властивості папаїну / І. В. Копитіна, О. А. Андреєва // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 285-289.
Короткий огляд (реферат): У даній публікації розглянуто особливості будови та фізико-хімічні властивості ферментного препарату "папаїн", важливі для розуміння його технологічних можливостей та виробничого потенціалу, у тому числі для шкіряного виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OSM_2023_Р285-289.pdf632,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.