Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2638
Название: Формування оподатковуваного прибутку в контексті змін до Податкового Кодексу України
Другие названия: Formation of taxable income in the context of changes to the Tax Code of Ukraine
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Авраменко, Олена Іванівна
Ключевые слова: оподатковуваний прибуток
доходи
витрати
податковий облік
бухгалтерський облік
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Касич А. О. Формування оподатковуваного прибутку в контексті змін до Податкового Кодексу України // А. О. Касич, О. І. Авраменко // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. – Кременчук: КрНУ, 2013. – Вип. 1/2013 (78). – С. 155–159.
Source: Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського
Краткий осмотр (реферат): Податкове законодавство України у 2011 р. зазнало революційних змін – з 2011 р. в Україні введено в дію Податковий Кодекс України. Його метою було зближення правил ведення бухгалтерського і податкового обліку, зменшення податкового тягаря платників податків, забезпечення досягнення балансу інтересів держави та платників податків і регулювання податкових надходжень до бюджету. Проте нове законодавство не ліквідувало існуючих проблем, а подекуди збільшило їх. Одним з найважливіших податків нашої податкової системи є податок на прибуток. Саме він зазнав найбільших змін. На сьогодні податок на прибуток, розрахований за даними податкового обліку, не відповідає сумі податку, розрахованого за даними бухгалтерського обліку. Зумовлено це відмінностями у правилах формування результату діяльності у податковому і бухгалтерському обліках. Невідповідність законодавства ускладнює роботу підприємств. У роботі висвітлено вплив змін у податковому законодавстві на формування оподатковуваного прибутку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2638
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
ISSN: 2027-8263
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
155.pdf239,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.