Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26397| Назва: | Актуальність дослідження конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства |
| Автори: | Голубьонкова, О. О. Кураков, Є. А. |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Київський національний універститет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Кураков Є. А. Актуальність дослідження конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Є. А. Кураков ; наук. кер. О. О. Голубьонкова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління : тези доповідей ІІІ Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 13 листопада 2015 року. – Київ : КНУТД, 2015. – С. 84. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26397 |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| APPRMU_2015_P084.pdf | 139,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.