Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2644
Название: Проблеми впровадження МСФЗ в Україні та шляхи їх вирішення
Другие названия: Problems of IFRS Implementation in Ukraine and Their Solutions
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Яковенко, Ярослава Юріївна
Ключевые слова: міжнародні стандарти
фінансова звітність
проблеми обліку
впровадження
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Касич А. О. Проблеми впровадження МСФЗ в Україні та шляхи їх вирішення / А. О. Касич, Я. Ю. Яковенко // Облік і фінанси. – 2013. – № 1 (59). – С.128–132.
Source: Облік і фінанси
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні Міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ) в багатьох країнах стали частиною національного законодавства або загальноприйнятою практикою. Україна також вже зробила перші кроки на зустріч прийняттю МСФЗ з врахування національної специфіки. Однак, в процесі адаптації міжнародних стандартів виникають проблеми, які потребують негайного розв’язання. Дана стаття присвячена дослідженню конкретних проблем, які виникають в процесі впровадження МСФЗ в Україні. Автори обґрунтовують доцільність запровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні, а також розглядають перспективи застосування міжнародних стандартів у вітчизняній обліковій практиці. Визначено етапи процесу впровадження МСФЗ в Україні та розглянуто проблеми, які виникають на кожному з цих етапів. Наведено інструменти, що можуть бути використані для вирішення досліджених у статті проблем. В результаті проведеного дослідження висвітлено недоліки реформування чинної облікової системи та означено шляхи оптимізації процесу впровадження МСФЗ в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2644
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
ISSN: 2307-9878
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Касич Облік і фінанси 2013.pdf287,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.