Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26867Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Антоненко, Артем Васильович | - | 
| dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна | - | 
| dc.contributor.author | Ніколаєнко, Микола Станіславович | - | 
| dc.contributor.author | Толок, Галина Арсенівна | - | 
| dc.contributor.author | Слободянюк, Наталія Михайлівна | - | 
| dc.contributor.author | Бровенко, Тетяна Вікторівна | - | 
| dc.contributor.author | Неіленко, Сергій Михайлович | - | 
| dc.contributor.author | Толок, Семен Володимирович | - | 
| dc.contributor.author | Стукальська, Наталія Миколаївна | - | 
| dc.contributor.author | Земліна, Юлія Володимирівна | - | 
| dc.contributor.author | Тонких, Олексій Григорович | - | 
| dc.contributor.author | Ніколайко, Галина Василівна | - | 
| dc.contributor.author | Полуда, Вікторія Володимирівна | - | 
| dc.contributor.author | Коваленко, Наталія Олександрівна | - | 
| dc.contributor.author | Ратушенко, Антоніна Тарасівна | - | 
| dc.contributor.author | Мякінченко, Ірина Олександрівна | - | 
| dc.contributor.author | Лебеденко, Тетяна Євгеніївна | - | 
| dc.contributor.author | Приходько, Ксенія Олександрівна | - | 
| dc.contributor.author | Пересічна, Світлана Михайлівна | - | 
| dc.contributor.author | Дьяченко, Роксолана Вікторівна | - | 
| dc.contributor.author | Горкун, Артем Олександрович | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-06-17T11:13:42Z | - | 
| dc.date.available | 2024-06-17T11:13:42Z | - | 
| dc.date.copyright | 2023-11-09 | - | 
| dc.date.issued | 2023-11-08 | - | 
| dc.identifier.citation | Пат. 154346 Україна, МПК (2023.01) A23L 23/00, A23L 27/00. Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300805 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26867 | - | 
| dc.description.abstract | Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видалення шкірки і кісточок, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додають пюре з агрусу і проварюють протягом 30 хв, додають композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують. | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | uk | 
| dc.title | Спосіб виробництва соусу сливово-агрусового | uk | 
| dc.title.alternative | The method of production of plum-gooseberry sauce | uk | 
| dc.type | Patent | uk | 
| dc.rights.holder | Антоненко Артем Васильович | uk | 
| local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk | 
| local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk | 
| local.subject.method | 1 | uk | 
| local.identifier.number | 154346 | uk | 
| local.identifier.mpk | A23L23/00 A23L27/00 | uk | 
| local.identifier.request | u202300805 | uk | 
| local.date.request | 2023-03-01 | - | 
| local.identifier.bulletin | 45/2023 | uk | 
| local.identifier.country | Украина | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Винахідницька діяльність Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| published_description.pdf | 156,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
