Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПузирьова, П. В.-
dc.contributor.authorКоренько, Катерина Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-06-29T11:17:09Z-
dc.date.available2024-06-29T11:17:09Z-
dc.date.issued2024-06-29-
dc.identifier.citationКоренько К. О. Особливості планування діяльності в сільському, зеленому туризмі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 Туризм / К. О. Коренько ; наук. кер. П. В. Пузирьова ; рец. З. Я. Шацька. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26926-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено особливостям планування діяльності в сільському, зеленому туризмі. Встановлено, що зелений туризм сприяє розвитку маленьких сільських громад, допомагаючи їм залучати інвестиції, розвивати місцеву інфраструктуру та підтримувати традиційні ремесла. Серед загальних тенденцій та можливих напрямів відновлення туристичної галузі в Україні у повоєнний період було визначено: розвиток внутрішнього туризму; реклама та маркетинг; інфраструктура; безпека; культурний туризм; співпраця з іноземними партнерами. Запропоновано використання інтеграційного підходу та кластеризації, що можуть бути ключовими елементами ефективного управління туристичною галуззю в умовах сталого розвитку. Отримані результати дослідження можуть сприяти покращенню співпраці між сільськими громадами, туристичними операторами та іншими зацікавленими сторонами.uk
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the peculiarities of planning activities in rural and green tourism. It has been established that green tourism contributes to the development of small rural communities, helping them to attract investment, develop local infrastructure and support traditional crafts. Among the general trends and possible directions for the restoration of the tourism industry in Ukraine in the post-war period, the author identifies the following: development of domestic tourism; advertising and marketing; infrastructure; security; cultural tourism; cooperation with foreign partners. The use of an integration approach and clustering is proposed, which can be key elements of effective management of the tourism industry in the context of sustainable development. The results of the study can help to improve cooperation between rural communities, tourism operators and other stakeholders.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectзелений туризмuk
dc.subjectтуристична діяльністьuk
dc.subjectподорожuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectтрендиuk
dc.subjectвнутрішній туризмuk
dc.subjectтуристична галузьuk
dc.subjectінтеграційний підхідuk
dc.subjectкластерізаціяuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectкризаuk
dc.subjectкультурний туризмuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectgreen tourismuk
dc.subjecttourism activityuk
dc.subjecttraveluk
dc.subjectinnovationuk
dc.subjecttrendsuk
dc.subjectdomestic tourismuk
dc.subjecttourism industryuk
dc.subjectintegration approachuk
dc.subjectclusteringuk
dc.subjectmarketinguk
dc.subjectcrisisuk
dc.subjectcultural tourismuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.titleОсобливості планування діяльності в сільському, зеленому туризміuk
dc.title.alternativeFeatures of planning activities in rural, green tourismuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorKorenko, Kateryna-
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБТУР-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality242 Туризмuk
local.diplom.programТуризмuk
local.contributor.altadvisorPuzyrova, Polina-
Appears in Collections:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom242_Korenko_Puzyrova.pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.