Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2772
Назва: Методика управління технологічними розривами
Автори: Ганущак-Єфіменко, Л. М.
Ключові слова: технологічний розрив
інновації
нові товари
управління
нові споживчі потреби
новые потребительские потребности
новые товары
инновации
управление
технологический разрыв
technological break
new consumer necessities
new commodities
innovations
managements
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Ганущак-Єфіменко Л. М. Методика управління технологічними розривами / Л. М. Ганущак-Єфіменко // Формування ринкових відносин в Україні. — 2013. — № 8. — С. 58-60.
Source: Формування ринкових відносин в Україні
Короткий огляд (реферат): У статті представлено результати дослі джень щодо ефективного управління розвитком інноваційного потенціалу підпри ємств на основі методу управління технологічними розривами, визначено умови вибору методу управління та обґрунтовано комплекс базисних знань щодо ефективного його застосування.
В статье представлены результаты исследований относительно эффективного управления развитием инновационного потенциала предприятий на основе метода управления технологическими разрывами, определены условия выбора метода управления и обоснован комплекс базисных знаний относительно эффективного его приложения.
In the ar tic le the res ults of res earches are pres en ted in relation to an effective management development of innovative potential of enterprises on the basis of method of management by technological breaks, certainly terms of choice of management method and grounded complex of base knowledges in relation to his effective application.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2772
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161031_534.pdf56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.