Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28648| Назва: | Удосконалення товарної політики підприємства засобами маркетингових комунікацій | 
| Інші назви: | Improvement of the enterprise's commodity policy by means of marketing communications | 
| Автори: | Бебко, Світлана Вікторівна Вербовецький, Михайло Іванович  | 
| Ключові слова: | план маркетингових комунікацій ринок ковбасних виробів маркетингові комунікації асортимент товарна політика підприємства  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Бібліографічний опис: | Вербовецький М.І. Удосконалення товарної політики підприємства засобами маркетингових комунікацій: кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / М. І. Вербовецький ; наук. кер. С.В. Бебко. – Київ : КНУТД, 2024. – 100 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційну роботу магістра присвячено питанням удосконалення товарної політики підприємства засобами маркетингових комунікацій. У роботі досліджено поняття товарної політики підприємства, сутність, організацію та принципи розробки маркетингових комунікацій на підприємстві; розглянуто методичні підходи до аналізу товарної політики підприємства; визначено напрями розвитку товарної політики підприємства; розроблено план маркетингових комунікацій; визначено економічну ефективність маркетингових заходів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28648 | 
| Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну | 
| Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну | 
| Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Diplom_075_Verbovetskij.pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.