Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3061
Название: Оцінка та продаж майна банкрута в процедурі ліквідації: обліково-правовий аспект
Другие названия: Evaluation and sale of property in bankruptcy liquidation procedures, accounting and legal aspects
Авторы: Зеленіна, Олена Олександрівна
Грабчук, Ірина Леонідівна
Ключевые слова: банкрутство
ліквідація
облік
оцінка
продаж
майно
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Грабчук І. Л. Оцінка та продаж майна банкрута в процедурі ліквідації: обліково-правовий аспект / І. Л. Грабчук, О. О. Зеленіна // Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 2 (68). – С. 20-25.
Source: Вісник Житомирського державного технологічного університету. Економічні науки
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянута проблема, пов’язана з організаційно­методичними особливостями внутрішнього контролю операцій за міжнародними розрахунками. Визначені суб’єкти організації і проведення контролю, встановлені елементи методики проведення внутрішнього контролю операцій за міжнародними розрахунками та їх інформаційне забезпечення. З прийняттям нової редакції Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» виникло ряд питань щодо ведення ліквідаційної процедури та визнання підприємства банкрутом. Тому виникає потреба розглянути основні зміни, що стосуються саме оцінки та продажу майна підприємства під час визнання його банкрутом, виявити основні проблемні питання, які вникають під час здійснення вказаних операцій на практиці та внести пропозиції щодо їх вирішення. Проведене дослідження юридичних та облікових аспектів оцінки та продажу майна банкрута дозволило визначити ряд проблемних питань, які стримують проведення реалізації майна банкрута в процедурі ліквідації та потребують вирішення на законодавчому рівні. Внесено пропозиції щодо організації аналітичного обліку розрахунків з контрагентами, які враховують вимоги чинного законодавства щодо задоволення вимог кредиторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3061
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 1728-4236
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37110-80628-1-PB.pdfСтаття188,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.