Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorOkhmat, Olena-
dc.contributor.authorJi, Xinping-
dc.date.accessioned2025-09-11T09:41:10Z-
dc.date.available2025-09-11T09:41:10Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationJi Xinping. Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae : Qualification Thesis. Speciality 162 "Biotechnology and Bioengineering" / Ji Xinping; scientific supervisor Olena Okhmat ; reviewer Iryna Voloshyna. – Kyiv : KNUTD, 2025. – 52 p.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961-
dc.description.abstractBilirubin, as a key product of heme metabolism, has potential value in the field of medicine for antioxidant, anti-inflammatory, and treatment of liver diseases. However, its traditional extraction methods have problems such as high cost and low efficiency, which limit its large-scale application. This article focuses on the biosynthesis of bilirubin and conducts preliminary explorations on the functional validation of Arabidopsis heme oxidase (AtHO) and Rattus norvegicus biliverdin reductase (RnBVR).uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectbilirubinuk
dc.subjectBrewing yeastuk
dc.subjectCRISPR-Cas9uk
dc.subjectbiosensoruk
dc.titleSynthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiaeuk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupBEBT-21uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Biotechnology and Bioengineeringuk
local.diplom.programBiotechnologyuk
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38 Ji Xinping BEBT-21.pdf739,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.