Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3113
Название: Закономірності розвитку сфери послуг в процесі становлення інформаційного суспільства та суспільства знань
Другие названия: Patterns of development of services in the development of information society and knowledge society
Авторы: Моргулець, О. Б.
Ключевые слова: інформатизація
інформаційне суспільство
суспільство знань
закономірності
розвиток
сфера послуг
освіта
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Моргулець О. Б. Закономірності розвитку сфери послуг в процесі становлення інформаційного суспільства та суспільства знань [Електронний ресурс] / О. Б. Моргулець // Ефективна економіка. – 2014. – № 8. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3233.
Source: Ефективна економіка
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано економічні аспекти теорії інформаційного суспільства; розкрито сутність і передумови його формування. Науковою новизною є авторське уточнення дефініцій понять інформаційного суспільства і суспільства знань, встановлення еволюційного зв’язку між цими поняттями; виокремлення основних факторів сучасного суспільного розвитку та ключових закономірностей майбутнього розвитку сфери послуг в умовах розбудови інформаційного суспільства і становлення суспільства знань. Також в роботі обґрунтовано провідну ролі освітньої галузі в сучасних процесах суспільного та економічного розвитку України. Представлені результати дослідження покращують розуміння ролі сфери послуг, зокрема освітньої галузі, в процесі інформаційно-комунікативного розвитку суспільства та входження в епоху знань, виокремленні закономірності дозволяють спрогнозувати найближчі зміни, що відбудуться у сфері послуг та суспільстві в цілому, що дозволяє визначити стратегічні пріоритети в цій сфері. Результати дослідження створюють підґрунтя для подальших розробок в сфері сервіс-менеджменту, зокрема в освітній діяльності, як ключовій галуззі економіки суспільства знань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3113
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Morgulets_stat.pdf506,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.