Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3125
Название: Напрями організаційного розвитку системи управлінського обліку
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: управлінський облік
інформація
інформація
облік
Дата публикации: 25-мар-2016
Издательство: ДП «Інформ.-аналіт. агенство»
Библиографическое описание: Матюха М. М. Напрями організаційного розвитку системи управлінського обліку / М. М. Матюха // Розвиток системи обліку, аналізу та аудиту в Україні: теорія, методологія, організація : збірник тез доповідей учасників ХІV Всеукраїнської наукової конференції (м. Київ, 24 березня 2016 р.). — К.: ДП «Інформ.-аналіт. агенство», 2016. — С.173-176.
Краткий осмотр (реферат): Одне з найважливіших завдань управління будь-якого підприємства – з максимальною віддачою використовувати наявні в його розпорядженні ресурси (не тільки матеріальні, трудові, але і структурні ємності сучасного ринку, можливості залучення кредитних ресурсів тощо). А для цього як мінімум потрібна інформація про наявність таких ресурсів, яка є базою для підготовки і прийняття управлінських рішень. Регламентований бухгалтерський облік такої цільової інформації дати не може, оскільки цільове його направлення це система періодичного формування звітних даних. Для оперативного отримання необхідних даних на підприємствах має бути створена організаційна система управлінського обліку та звітності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3125
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матюха.pdf1,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.