Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3127
Title: Функція прибутку від впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті
Authors: Рудницький, Василь Степанович
Бунда, О. М.
Issue Date: 2009
Citation: Рудницький В. С. Функція прибутку від впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті / В. С. Рудницький, О. М. Бунда // Вісник Національного університету "Львівська політехніка" : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2009. – № 647. – С. 601-604.
Source: Вісник Національного університету "Львівська політехніка" : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку
Abstract: Розглядаються теоретичні та практичні проблеми, пов’язані з функцією прибутку від впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті. Охарактеризовано три основні періоди щодо впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті.
The theoretical and practical problems concerned with the profit function from introduction and application of modern technologies of simulation in an audit, are described. Consideration is given to the three general periods from introduction and application of modern technologies of simulation in an audit.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3127
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 0321-0499
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105.pdf158 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.