Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слівінська, Аліна | - |
dc.contributor.author | Дем’янчук, Софія | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-07T08:59:21Z | - |
dc.date.available | 2025-10-07T08:59:21Z | - |
dc.date.issued | 2025-04-04 | - |
dc.identifier.citation | Слівінська А. Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування / А. Слівінська, С. Дем’янчук // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 3. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 346-347. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372 | - |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовано концептуальні підходи до створення основних елементів фірмового стилю на прикладі розробки логотипу для ресторану швидкого харчування Wave & Grill, який відображає морську тематику та спосіб приготування страв на грилі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | фірмовий стиль | uk |
dc.subject | графічний дизайн | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.subject | логотип | uk |
dc.subject | заклад харчування | uk |
dc.title | Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2025-04-04 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Том 3_2025-346-347.pdf | 564,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.