Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлівінська, Аліна-
dc.contributor.authorДем’янчук, Софія-
dc.date.accessioned2025-10-07T08:59:21Z-
dc.date.available2025-10-07T08:59:21Z-
dc.date.issued2025-04-04-
dc.identifier.citationСлівінська А. Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування / А. Слівінська, С. Дем’янчук // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 3. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 346-347.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано концептуальні підходи до створення основних елементів фірмового стилю на прикладі розробки логотипу для ресторану швидкого харчування Wave & Grill, який відображає морську тематику та спосіб приготування страв на грилі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectфірмовий стильuk
dc.subjectграфічний дизайнuk
dc.subjectбрендuk
dc.subjectлоготипuk
dc.subjectзаклад харчуванняuk
dc.titleОсобливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчуванняuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2025-04-04-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Том 3_2025-346-347.pdf564,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.