Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372
Title: | Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування |
Authors: | Слівінська, Аліна Дем’янчук, Софія |
Keywords: | фірмовий стиль графічний дизайн бренд логотип заклад харчування |
Issue Date: | 4-Apr-2025 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Слівінська А. Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування / А. Слівінська, С. Дем’янчук // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 3. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 346-347. |
Abstract: | У роботі проаналізовано концептуальні підходи до створення основних елементів фірмового стилю на прикладі розробки логотипу для ресторану швидкого харчування Wave & Grill, який відображає морську тематику та спосіб приготування страв на грилі. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Том 3_2025-346-347.pdf | 564,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.