Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372
Title: Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування
Authors: Слівінська, Аліна
Дем’янчук, Софія
Keywords: фірмовий стиль
графічний дизайн
бренд
логотип
заклад харчування
Issue Date: 4-Apr-2025
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Слівінська А. Особливості створення фірмового стилю для закладів швидкого харчування / А. Слівінська, С. Дем’янчук // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 3. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 346-347.
Abstract: У роботі проаналізовано концептуальні підходи до створення основних елементів фірмового стилю на прикладі розробки логотипу для ресторану швидкого харчування Wave & Grill, який відображає морську тематику та спосіб приготування страв на грилі.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31372
Appears in Collections:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Том 3_2025-346-347.pdf564,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.