Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/316
Название: Актуальные научные проблемы оценки качества промышленной продукции
Авторы: Зубрецкая, Н. А.
Федин, С. С.
Лыстюк, Т. И.
Ключевые слова: quality assessment
industrial products
product quality indicators
qualitology
standardization
normative support.
оценка качества
промышленная продукция
показатели качества продукции
квалитология
стандартизация
нормативное обеспечение
оцінка якості
промислова продукція
показники якості продукції
квалітологія
стандартизація
нормативне забезпечення
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Зубрецкая Н. А. Актуальные научные проблемы оценки качества промышленной продукции / Н. А. Зубрецкая, С. С. Федин, Т. И. Лыстюк // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 205-213.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні наукові проблеми, цілей та методів оцінки якості продукції як багатовимірного об'єкта вимірювання, управління та стандартизації в умовах сучасного промислового виробництва. На основі аналізу, систематизації, узагальнення та структурного моделювання, принципів квалітології та стандартизації обґрунтовано основні наукові проблеми та цілі оцінки якості промислової продукції. Сформульовано основні проблеми квалітології в умовах сучасного промислового виробництва, цілі та методи їх досягнення. Розвинуто наукові основи квалітології, розроблено класифікацію методів системного дослідження якості та запропоновано критерії їх вибору та ефективного застосування для вирішення завдань оцінки якості продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/316
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V84_P205-213.pdf363,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.