Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Лариса Леонтіївна-
dc.contributor.authorКіщенко, Аміна-
dc.date.accessioned2025-11-11T13:08:41Z-
dc.date.available2025-11-11T13:08:41Z-
dc.date.issued2025-09-29-
dc.identifier.citationСеменюк, Л. Соціальна відповідальність готельно-ресторанного бізнесу в контексті розвитку рекреаційної інфраструктури в кризових умовах / Л. Семенюк, А. Кіщенко // Економіка та суспільство. – 2025. – №79. –uk
dc.identifier.issn2524 - 0072uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31817-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу як складової рекреаційної інфраструктури в контексті сталого розвитку. Проаналізовано соціальну та екологічну відповідальність підприємств індустрії гостинності, визначено ключові проблеми й перспективи її впровадження в умовах воєнної та постпандемічної кризи. Показано, що інтеграція принципів соціальної відповідальності сприяє підвищенню ефективності управління, формуванню довіри клієнтів і стійкості бізнесу. Особливу увагу приділено екологічним практикам, сертифікації Green Key та прикладам українських готелів, які запроваджують екоменеджмент. Доведено, що соціально відповідальний підхід у сфері гостинності забезпечує баланс між економічними інтересами, добробутом суспільства та збереженням природного середовища, виступаючи чинником розвитку рекреаційної сфери України.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectкорпоративна соціальна відповідальність, екоменеджмент, готельно-ресторанний бізнес, рекреаційна діяльність, стандартизація послуг, права і потреби споживачів, сталий розвитокuk
dc.titleСоціальна відповідальність готельно-ресторанного бізнесу в контексті розвитку рекреаційної інфраструктури в кризових умовах.uk
dc.title.alternativeSocial responsibility of the hotel and restaurant business in the context of recreational infrastructure development under crisis conditionsuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorSemeniuk, Larysa-
local.contributor.altauthorKishchenko, Amina-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceЕкономіка та суспільствоuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.doi10.32782/2524-0072/2025-79-81uk
local.identifier.urihttps://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/6690uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соц.відповід. з Кіщенко.pdf293,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.