Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3232
Title: Вплив дії ферментів на властивості субстрату колагену
Authors: Стаценко, Д. В.
Keywords: enzyme
relativeviscosity
substratum
collagen
Proteases
Chemizym BH
фермент
относительная вязкость
субстрат
коллаген
Протеаза
Chemizym BH
фермент
відносна в’язкість
субстрат
колаген
Протеаза
Chemizym BH
Issue Date: 2012
Citation: Стаценко Д. В. Вплив дії ферментів на властивості субстрату колагену [Текст] / Д. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 98-103.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті розглянуто вплив ферментів протеолітичної дії на розчини з використанням субстрату колагену. Визначено їх ефективність та деструкційні властивості на субстрат колагену. Приведені результати дослідів порівняння двох ферментів, Протеази та Chemizym BH, засновані на визначенні відносної в’язкості
В статье рассмотрено влияние ферментов протеолитического действия на растворы с использованием субстрата коллагена. Определена их эффективность и разрушающие свойства на субстрат коллагена. Приведены результаты опытов сравнения двух ферментов, Протеазы и Chemizym BH, основанные на определении относительной вязкости.
In аrticle influence of proteolytic activity enzymes on solution with use of collagen substrat umis reviewed. Their efficiency and destruction property on a collagen substratum is determined. Results of two enzymes investigation, ProteasesandChemizym BH, comparis on base dondetermination of relative viscosity are given.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3232
Faculty: Навчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологій
Department: Комп'ютерної інженерії та електромеханіки
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V68_P098-103.pdf602,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.