Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3515
Название: Методика оцінки якості виробів на динамічну відповідність для підбору матеріалів до комплекту форменого одягу для учнів молодшої шкільної групи
Авторы: Проданчук, І. В.
Курганський, А. В.
Демківська, Т. І.
Слізков, А. М.
Білоусова, Г. Г.
Ключевые слова: the quality of products
methods
regulatory pressure
dynamic compliance.
оценки качества изделий
методика
нормативное давление
динамическое соответствие
оцінки якості виробів
методика
нормативний тиск
динамічна відповідність
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Методика оцінки якості виробів на динамічну відповідність для підбору матеріалів до комплекту форменого одягу для учнів молодшої шкільної групи [Текст] / І. В. Проданчук, А. В. Курганський, Т. І. Демківська, А. М. Слізков, Г. Г. Білоусова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 3 (65). - C. 134-138.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статі шляхом експериментальних досліджень розроблено методику з підбору матеріалів для комплекту форменого одягу для учннів молодшої шкільної групи залежно від величини видовження матеріалів для забезпечення нормативного тиску на поверхню тіла дитини для оцінки якості виробів на динамічну відповідність. Одержані дані використовуються для раціонального підбору текстильних матеріалів до комплекту форменого одягу для учнів.
В статье путем экспериментальных исследований, разработана методика из подбора материалов для комплекта форменной одежды для учеников младшей школьной группы в зависимости от величины удлинения материалов для обеспечения нормативного давления на поверхность тела ребенка для оценки качества изделий на динамическое соответствие. Полученные данные используются для рационального подбора текстильных материалов к комплекту форменной одежды для учеников.
In the article by experimental researches, a method is developed from the selection of materials for the complete set of service dress for the students of junior school group depending on the size of lengthening of materials for providing of normative pressure on the surface of body of child for the estimation of quality of wares on dynamic accordance. Findings are used for the rational selection of textile materials to the complete set of service dress for students.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3515
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерних наук (КН)
Кафедра моди та стилю (МС)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V65_P134-138.pdf484,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.