Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/359
Title: СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ГІДРОФОБІЗОВАНОГО ХУТРЯНОГО ВЕЛЮРУ З ОВЧИНИ В УМОВАХ ПІДВИЩЕНОЇ ВОЛОГОСТІ
Other Titles: CONSUMER PROPERTIES OF WATER-REPELLENT VELOUR FUR OF SHEEPSKIN IN WET CONDITIONS
Authors: Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
Данилкович, А. Г.
Keywords: хутряний велюр з овчини
показники споживних властивостей
алкен-малеїнова композиція
метод дощування
Issue Date: 2014
Citation: Хлєбнікова Н. Б. Cпоживні властивості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини в умовах підвищеної вологості / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Проблемы социально-экономического развития предпринимательства : междунар. наук.-практ. конф, Монреаль (Канада), 28 ноября 2014. - С. 39-47.
Source: Междунар. науково-практитчна конференгція
Abstract: Досліджено показники якості хутряного велюру з овчин гідрофобізованого алкен-малеїновою композицією з використанням методу дощування. Показано, що гідрофобізований хутряний велюр з овчин має суттєво вищі рівні показників експлуатаційних, гігієнічних та естетичних властивостей як у звичайних умовах, так і в умовах підвищеної вологості. Найбільший ефект гідрофобізації структури хутряного велюру з овчин підтверджено показниками сумарного теплового опору, водопромокання в динамічних умовах, паро- та повітропроникності.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/359
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Споживні властивості гідрофобізованого.pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.