Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/359
Название: СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ГІДРОФОБІЗОВАНОГО ХУТРЯНОГО ВЕЛЮРУ З ОВЧИНИ В УМОВАХ ПІДВИЩЕНОЇ ВОЛОГОСТІ
Другие названия: CONSUMER PROPERTIES OF WATER-REPELLENT VELOUR FUR OF SHEEPSKIN IN WET CONDITIONS
Авторы: Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
Данилкович, А. Г.
Ключевые слова: хутряний велюр з овчини
показники споживних властивостей
алкен-малеїнова композиція
метод дощування
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Хлєбнікова Н. Б. Cпоживні властивості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини в умовах підвищеної вологості / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Проблемы социально-экономического развития предпринимательства : междунар. наук.-практ. конф, Монреаль (Канада), 28 ноября 2014. - С. 39-47.
metadata.local.source: Междунар. науково-практитчна конференгція
Краткий осмотр (реферат): Досліджено показники якості хутряного велюру з овчин гідрофобізованого алкен-малеїновою композицією з використанням методу дощування. Показано, що гідрофобізований хутряний велюр з овчин має суттєво вищі рівні показників експлуатаційних, гігієнічних та естетичних властивостей як у звичайних умовах, так і в умовах підвищеної вологості. Найбільший ефект гідрофобізації структури хутряного велюру з овчин підтверджено показниками сумарного теплового опору, водопромокання в динамічних умовах, паро- та повітропроникності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/359
metadata.local.subject.faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
metadata.local.subject.department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Споживні властивості гідрофобізованого.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.