Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3941
Название: Оптимізація технологічного процесу, що забезпечує необхідні властивості шкурок кроля при використанні електроактивованої води
Авторы: Савченко, Г. В.
Злотенко, Б. М.
Горбачов, А. А.
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Савченко Г. В. Оптимізація технологічного процесу, що забезпечує необхідні властивості шкурок кроля при використанні електроактивованої води [Текст] / Г. В. Савченко, Б. М. Злотенко, А. А. Горбачов // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 153-156.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті розроблена технологія виробництва хутра кроля з використанням електроактивованої води на базі експериментальних даних по впливу такої води на технологічний процес, що забезпечує необхідні властивості взуття для немовлят. Використано метод багатокритеріальної компромісної оптимізації.
В статье разработана технология производства меха кроля с использованием электроактивированной воды на базе экспериментальных данных по влиянию такой воды на технологический процесс, который обеспечивает необходимые свойства обуви для младенцев. Использован метод многокритериальной компромиссной оптимизации.
Ill the article technology of production of fur of krolya is developed with the use of the electro-activated water on the base of experimental information on influence of such water on a technological process which provides necessary properties of shoe for babies. The method of multicriterion compromise optimization is utilized.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3941
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V58_P153-156.pdf400,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.