Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШлапак, О. С.uk
dc.date.accessioned2017-01-13T09:04:34Z-
dc.date.available2017-01-13T09:04:34Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationШлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950-
dc.description.abstractПроаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів.uk
dc.description.abstractПроанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов.ru
dc.description.abstractAnalysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials.en
dc.languageuk
dc.titleІнновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначенняuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorShlapak, O. S.en
local.contributor.altauthorШлапак, О. С.ru
local.subject.sectionМатеріалознавство, легка та текстильна промисловістьuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 2 (58)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V58_P191-195.pdf321,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.