Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Назва: Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення
Автори: Шлапак, О. С.
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів.
Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов.
Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V58_P191-195.pdf321,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.