Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487
Название: Catering Industry Service
Другие названия: Сервіс індустрії харчування
Авторы: Babushko, S.
Ключевые слова: Food and Beverage Staff
English Food
French Cuisine
Turkish Food
drinks
meat dishes
sea products
spices
Дата публикации: 2013
Издательство: ІнтролігаТОР
Библиографическое описание: Babushko S. Catering Industry Service = Сервіс індустрії харчування : навч. посіб. з англ. мови для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" професійного спрямування "Менеджмент організацій і адміністрування" (Менеджмент туристичної індустрії) / S. Babushko. – Черкаси : ІнтролігаТОР, 2013. – 170 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник є третьою частиною із практичного курсу «Тгаvеl & Тоurism Industry », який націлено на навчання ділової комунікації англійською мовою у сфері туристичної галузі. Посібник призначений для студентів спеціальності «Менеджмент туристичної індустрії», які мають намір розвинути мовні навички практичного застосування англійської мови професійного спрямування до рівня В2, а також для широкого кола бажаючих оволодіти професійною лексикою сервісу індустрії харчування. Навчальний посібник побудований за тематичним принципом. Структура підпорядкована цілям навчання чотирьом видам мовленнєвої діяльності: читанню, аудіюванню, говорінню і писемному мовленню. Зміст посібника сприяє продуктивному засвоєнню професійної лексики ресторанного бізнесу, допомагає формуванню необхідних навичок професійного спілкування та розвитку креативного мислення студентів. Особливою рисою посібника є його придатність для самостійної роботи та поглиблення знань студентів з англійської мови ресторанної справи. Посібник може стати в нагоді студентам вищої школи і тим, хто спеціалізується з менеджменту організацій, слухачам спеціалізованих курсів, тим, хто бажає поглибити свої знання з англійської мови з цього фаху.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4487
Faculty: Навчально-науковий інститут сучасних технологій навчання
Факультет індустрії моди
Department: Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну
ISBN: 978-966-2545-69-2
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cover2017.55_Image007.jpgОбкладинка104,6 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
20170202_Babushko1.pdf8,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
20170202_Babushko_TitulZmist.pdfТитульна сторінка + зміст1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.