Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/484
Название: Дослідження нормативно-правового забезпечення оцінки якості туристичної послуги
Авторы: Хімічева, Г. І.
Михалко, А. О.
Ключевые слова: tourism services
legal and regulatory documentation
quality assessment
туристическая услуга
законодательная и нормативная документация
оценка качества
туристична послуга
законодавча та нормативна документація
оцінка якості
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Хімічева Г.І. Дослідження нормативно-правового забезпечення оцінки якості туристичної послуги / Г. І. Хімічева, А. О. Михалко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 3 (86) : Серія "Технічні науки". - C. 194-201.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Методологічною основою досліджень є принципи та підходи TQM та методи систематизації, зіставлення, аналізу, що дали змогу проаналізувати чинні нормативно-правові документи з позицій комплексності туристичної послуги. Проведено аналіз нормативно-правового забезпечення оцінки якості туристичної послуги та показано шляхи його удосконалення. Доведено, що туристична послуга має комплексний характер, тому нормативно-правову базу для оцінки її якості доцільно структурувати за сферами сервісу (транспортування, харчування, розміщення та ін.). Такий підхід дозволить споживачеві більш об’єктивно визначити якість туристичної послуги в цілому. Надані рекомендації щодо структурування нормативних документів дозволяють виділити «слабкі» та «сильні» сторони структурних складових туристичного продукту, що є особливо важливим для потенційного споживача на етапі вибору туристичного агентства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/484
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V86_P194-201.pdf284,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.