Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4923
Название: Механізм розрізання деталей низу взуття по товщині
Другие названия: Cutting Mechanism Parts Footwear Bottom Thickness
Механизм разрезания деталей низа обуви по толщине
Авторы: Макатьора, Д. А.
Дата публикации: 25-авг-2016
Издательство: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 109657 України, МПК A43D 8/00 (2016.01). Механізм розрізання деталей низу взуття по товщині / Д. А. Макатьора; заявник та патентовласник Київський державний університет технологій та дизайну. – № u201602998; заявл. 23.03.2016; опублік. 25.08.2016, Бюл. № 16. - 2 с.
Краткий осмотр (реферат): Механізм розрізання деталей низу взуття по товщині містить ніж, встановлений в раму, головний вал, з'єднаний за допомогою варіатора з валом, пару кулісних каменів, в які встановлена пара куліс, кінематично з'єднаних з рамою, додаткову кулісу, встановлену в напрямну та кінематично з'єднану з ексцентриком та парою куліс. Оснащений повздовжніми напрямними, додатковою рамою з регулювальним гвинтом та пристроєм зміни ексцентриситету, кінематично з'єднаним з ексцентриком та валом. Додаткова рама встановлена в повздовжніх напрямних та кінематично з'єднана з кулісними каменями. Пристрій зміни ексцентриситету містить додаткові напрямну і регулювальний гвинт, та повзун з радіальним пазом, закріплений на ексцентрику і встановлений в додаткову напрямну, яка закріплена на валу. Додатковий регулювальний гвинт встановлений в додатковій напрямній і кінематично з'єднаний з повзуном.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4923
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра прикладної механіки та машин
Располагается в коллекциях:Винахідницька діяльність
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf"Опис до патенту на корисну модель"192,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.