Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4975
Название: Hotel Business
Другие названия: Готельний бізнес
Авторы: Babushko, S.
Ключевые слова: accomodation
hotel facilities
internal organization
reservation
Дата публикации: 2016
Издательство: КП ЗВПП
Библиографическое описание: Babushko S. Hotel Business : навч. посіб. з дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням" для здобувачів освітнього ступеня "Бакалавр" спец. 242 "Туризм" / С. Р. Бабушко. – К. ; Звенигородка : КП ЗВПП, 2016. – 190 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник, є другою частиною практичного курсу з англійської мови професійного спрямування, який націлено на навчання комунікації англійською мовою у туристичній сфері. Посібник призначено для студентів II курсу спеціальності 242 «Туризм», які мають намір розвинути мовні навички практичного застосування англійської мови професійного спрямування до рівня В2, а також для широкого кола бажаючих оволодіти професійною лексикою туристичної індустрії. Навчальний посібник побудовано за тематичним принципом. Структуру підпорядковано цілям навчання основним видам мовленнєвої діяльності: читання усного мовленню (діалогічного та монологічного) та писемного мовлення. Зміст посібника сприяє продуктивному засвоєнню професійної лексики сфери туризму, допомагає формуванню необхідних навичок професійного спілкування та розвитку креативного мислення студентів. Особливою рисою посібника є його придатність для самостійної роботи та поглиблення знань студентів з англійської мови професійного спрямування. Посібник може стати в нагоді студентам вищої школи, слухачам спеціалізованих курсів і тим, хто бажає підвищити свій рівень англійської мови з цього фаху.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4975
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cover2017.55_Image005.jpgОбкладинка39,79 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
20170217_Babushko_TitulZmist.pdfТитульна сторінка + Зміст528,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20170217_Babushko.pdf10,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.