Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧурсин, В. И.-
dc.date.accessioned2017-02-23T18:13:01Z-
dc.date.available2017-02-23T18:13:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧурсин В. И. Белковые продукты из отходов кожевенного производства / В. И. Чурсин // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 77-79.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067-
dc.language.isoruuk
dc.publisherКНУТДuk
dc.titleБелковые продукты из отходов кожевенного производстваuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2016-11-19-
local.conference.nameІнноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництваuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноваційні напрями отримання білоквмісних продуктів із відходів шкіряно-хутрового виробництваuk
Располагается в коллекциях:Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20161119II_P077-079.pdf285,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.