Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5142
Название: | Grain Boundary Diffusion Parameters Determination using A-Kinetics of Intermetallic Layer Formation |
Другие названия: | Визначення параметрів зернограничної дифузії використовуючи режим А кінетики формування інтерметалічного шару |
Авторы: | Yarmolenko, Mykhaylo Viktorovych |
Ключевые слова: | Grain Boundary Activation Enthalpy Зерногранична ентальпія активації Grain Boundary Diffusion Зерногранична дифузія Solid State Reaction Твердофазні реакції |
Дата публикации: | 2000 |
Библиографическое описание: | Yarmolenko M. V. Grain Boundary Diffusion Parameters Determination using A-Kinetics of Intermetallic Layer Formation / M. V. Yarmolenko // Solid State Phenomena. – 2000. – Vol. 72. – P. 251-254. |
Source: | Solid State Phenomena |
Краткий осмотр (реферат): | A method of Grain Boundary (GB) Diffusion Parameters Determination during A-regime of Intermetallic Layer Formation is suggested. Experimental data on Cu5Zn8 Diffusion growth Kinetics are used for separate Determination of the volume Diffusion Activation Enthalpy and the GB Activation Enthalpy. Запропоновано метод визначення параметрів зернограничної дифузії використовуючи режим А кінетики формування інтерметалічного шару. Для роздільного визначення параметрів зернограничної та об'ємної дифузії були використані експериментальні дані дифузійного формування гамма-латуні Cu5Zn8. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5142 |
Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну |
Department: | Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін |
ISSN: | 1662-9779 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін (КІФД) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
GB_SSP.pdf | 200,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.