Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5330
Название: Пріоритетні напрями формування іншомовної компетентності професійного спрямування студентів НУФВСУ - майбутніх фахівців сфери туризму
Другие названия: The Priorities in Forming English Language Competence of NUPESU Students - Future Tourism Employees
Авторы: Бабушко, С. Р.
Ключевые слова: пріоритетні напрями
методи навчання
іншомовна підготовка
студенти
сфера туризму
Дата публикации: 12-дек-2016
Библиографическое описание: Бабушко С. Р. Пріоритетні напрями формування іншомовної компетентності професійного спрямування студентів НУФВСУ - майбутніх фахівців сфери туризму / С. Р. Бабушко / Теорія і методика фізичного виховання і спорту. – 2016. – Вип.4. – К.: НУФВСУ. – С.66-70.
Source: Теорія і методика фізичного виховання і спорту
Краткий осмотр (реферат): У зв'язку з відкриттям у Національному університеті фізичного виховання і спорту України нового напряму підготовки студентів зі спеціальності "Туризм" набуває актуальності питання якісної підготовки майбутніх фахівців, зокрема іншомовної. У статті описано ті напрями, які мають стати пріоритетними у досягненні поставленої мети, серед яких: структурування етапів навчальної діяльності згідно з професійним профілем; використання активних та інтерактивних методів навчання іноземних мов; застосування інтерактивних комунікативних технологій; самостійна робота студентів творчого спрямування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5330
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну
ISSN: 1992-9331
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Теорія і методика фізичного виховання.pdfстаття328,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.