Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5693
Название: Основні принципи організації процесу приготування сипких композицій в агрегатах безперервної дії
Авторы: Біла, Т. Я.
Кострицький, В. В.
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Біла Т. Я. Основні принципи організації процесу приготування сипких композицій в агрегатах безперервної дії [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Кострицький // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 5 (т. 2). - C. 20-23.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті наведені основні структурні схеми агрегатів безперервної дії для приготування сипких композицій та розглянуті тенденції їх вдосконалення з метою отримання сумішей з прогнозованими експлуатаційними характеристиками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5693
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bul2010_N5T2_P020-023.pdf300,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.