Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5693
Название: | Основні принципи організації процесу приготування сипких композицій в агрегатах безперервної дії |
Авторы: | Біла, Т. Я. Кострицький, В. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Біла Т. Я. Основні принципи організації процесу приготування сипких композицій в агрегатах безперервної дії [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Кострицький // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 5 (т. 2). - C. 20-23. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведені основні структурні схеми агрегатів безперервної дії для приготування сипких композицій та розглянуті тенденції їх вдосконалення з метою отримання сумішей з прогнозованими експлуатаційними характеристиками. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5693 |
ISSN: | 1813-6796 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bul2010_N5T2_P020-023.pdf | 300,4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.