Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/576
Назва: Автоматизоване проектування декоративних елементів на зовнішніх контурах деталей жіночих сумок
Автори: Чупринка, Н. В.
Гаркавенко, С. С.
Ключові слова: handbags
computer-aided design
parametric model
decorative elements
the outer loop
женские сумки
автоматизированное проектирование
параметрическая модель
декоративные элементы
внешний контур
жіночі сумки
автоматизоване проектування
параметрична модель
декоративні елементи
зовнішній контур
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Чупринка Н. В. Автоматизоване проектування декоративних елементів на зовнішніх контурах деталей жіночих сумок / Н. В. Чупринка, С. С. Гаркавенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 237-243.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Використані методи аналітичної геометрії та прикладної математики для параметричного опису контурів деталей жіночих сумок з декоративними елементами на їх зовнішніх контурах. У ході аналізу форм деталей жіночих сумок були виділені стандартні декоративні елементи на зовнішніх контурах деталей жіночих сумок для представлення параметричних моделей зовнішніх контурів деталей жіночих сумок з декоративними елементами. На основі отриманих параметричних моделей зовнішніх контурів деталей жіночих сумок було створено програмне забезпечення для автоматизованого проектування деталей жіночих сумок з декоративними елементами на їх зовнішніх контурах. В результаті аналізу форм деталей жіночих сумок були виділені стандартні декоративні елементи на зовнішніх контурах деталей жіночих сумок. На основі цього були створені параметричні моделі для представлення зовнішніх контурів деталей жіночих сумок з декоративними елементами. Результати теоретичних досліджень були реалізовані в програмний продукт для автоматизованого проектування деталей жіночих сумок з декоративними елементами на їх зовнішніх контурах, який дозволяє зробити роботу конструктора при проектуванні нових моделей жіночих сумок більш творчою та ефективною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/576
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра комп'ютерних наук
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерних наук (КН)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V88_P237-243.pdf340,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.