Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6142
Назва: Новітня розробка технології переробки органічних відходів шкіряного виробництва
Автори: Бунчак, О. М.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Бунчак О. М. Новітня розробка технології переробки органічних відходів шкіряного виробництва [Текст] / О. М. Бунчак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 6 (56). - C. 55-58.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Обговорена проблема переробки і знешкодження органічних відходів. Обґрунтовано технологію переробки органічних відходів шкіряного виробництва і осаду очисних споруд методом біологічної ферментації в високоефективне, екологічно-чисте, біологічно-активне органічне добриво універсальної дії. В основі переробки лежить технологія керованої аеробної термофільної ферментації.
Оговорена проблема переработки и обезвреживания органических отходов. Обусловлено технологию переработки органических отходов кожевенного производства и осада очистных сооружений методом биологической ферментации в эффективное, экологически-чистое, биологически-активное органическое удобрение универсального действия. В основе переработки стоит технология аэробной термофильной ферментации.
The problem of processing and rendering of organic wastes harmless is stipulated. Technology of processing of organic wastes of leather production contingently and siege of cleansing buildings the method of biological fermentation in the effective, ecologically-clean, biologically-active organic fertilizer of universal action was grounded. Technology of aerobic termofil'noy fermentation costs in basis of processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6142
ISSN: 1813-6796
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V56_P055-058.pdf258,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.