Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6158
Название: Розробка екологічних текстильних дидактичних ігор з використанням мотивів української писанки для дітей з відхиленнями у розвитку
Авторы: Супрун, Н. П.
Суворова, О. К.
Зозуля, Ю. П.
Ковалевська, М. Ю.
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Розробка екологічних текстильних дидактичних ігор з використанням мотивів української писанки для дітей з відхиленнями у розвитку [Текст] / Н. П. Супрун, О. К. Суворова, Ю. П. Зозуля, М. Ю. Ковалевська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 6 (56). - C. 128-133.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Розробка текстильних розвиваючих ігор для дітей з особливими потребами є важливою складовою їх навчання, яка позитивно впливає на емоційний та розумовий стан дитини. В роботі проаналізовано особливості вимог до дидактичних ігор та обґрунтована можливість використання при їх створенні мотивів української писанки.
В статье рассмотрены вопросы использования мотивов украинской писанки для дизайн-проектирования текстильних «учебных пособий» для детей с отклонениями в развитии.
The issue is devoted to the questions of using the motifs of ukrainian «pisanka» in designof textile manuals for children with defects of growing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6158
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V56_P128-133.pdf953,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.