Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6491
Название: Використання трикотажних полотен для виробництва взуття
Авторы: Олійникова, В. В.
Бабич, А. І.
Щуцька, Г. В.
Червонюк, Л. П.
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Олійникова В. В. Використання трикотажних полотен для виробництва взуття [Текст] / В. В. Олійникова, А. І. Бабич, Г. В. Щуцька, Л. П. Червонюк // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 4 (54). - C. 60-62.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто питання розробки і дослідження нових трикотажних полотен для виробництва взуття. Визначені фізико-механічні показники трикотажних полотен для верху та підкладки виробів. На основі результатів досліджень дані рекомендації щодо використання даних матеріалів для виробництва взуття літнього асортименту.
В статье рассмотрен вопрос разработки и иследования новых трикотажных полотен для производства обуви. Определены физико-механические показатели трикотажных полотен для верха и подкладки изделий. На основе результатов исследований даны рекомендации по использованию этих материалов для производства обуви летнего ассортимента.
In the article the question of development and isledovaniya of new knittings linens is considered for a bootmaking. The физико-механические indexes of knittings linens are certain for a top and lining of wares. On the basis of results of researches dany of recommendation on the use of these materials is for a bootmaking summer assortment.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6491
ISSN: 1813-6796
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V54_P060-062.pdf280,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.