Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6855
Назва: Структурно-технологічна модель волокнистої будови дерми шкур тварин
Автори: Ліщук, В. І.
Кострицький, В. В.
Данилкович, А. Г.
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Ліщук В. І. Структурно-технологічна модель волокнистої будови дерми шкур тварин [Текст] / В. І. Ліщук, В. В. Кострицький, А. Г. Данилкович // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 5 (49). - C. 180-185.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): У роботі подано структурно-технологічну модель волокнистої структури дерми тварин за циклічної симетрії її структурних елементів та деформації. В основу моделі покладено тип структурної упаковки і форми волокон, які визначають ступінь об’ємного наповнення волокнами дерми напівфібрилярної структури колагену і коефіцієнт зв’язаності її структури.
В работе подано структурно-технологическую модель волокнистого строения дермы животных за циклической симметрией ее структурных элементов и деформации. В основу модели положен тип структурной упаковки и формы волокон, которые определяют степень объемного наполнения волокнами дермы полуфабрикатов структуры колагена и коэффициент связанности ее структуры.
The structure-technology model of fibred structure of derma of animals is in-process given after the cyclosymmetry of its structural elements and deformation. The type of the structural packing and form of fibres which determine the degree of by volume filling with the fibres of derma of ready-to-cook foods of structure of colagen and coefficient of tie-up of its structure is fixed in basis of model.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6855
ISSN: 1813-6796
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V49_P180-185.pdf460,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.