Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6895
Title: Оцінка кадрового потенціалу працівників промислового підприємства
Authors: Шевченко, О. О.
Павлюченко, І. С.
Issue Date: 2009
Citation: Шевченко О. О. Оцінка кадрового потенціалу працівників промислового підприємства [Текст] / О. О. Шевченко, І. С. Павлюченко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 4 (48). - C. 133-137.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У роботі досліджено теоретичні та методичні принципи оцінювання та керування кадровим потенціалом промислового підприємства. Удосконалено експертно-бальну методику оцінки персоналу підприємства, яка дозволяє оцінити працівників за різними характеристиками, та виділено основні положення і пропозиції щодо вдосконалення процесу керування кадровим потенціалом.
В работе исследованы теоретические и методические принципы оценивания и управления кадровым потенциалом промышленного предприятия. Усовершенствована экспертно-балльная методика оценки персонала предприятия, которая позволяет оценить работников по разным характеристикам, обоснованы основные положения и предложения относительно усовершенствования процесса управления кадровым потенциалом.
In work explored theoretical and methodical principles of evaluation and management of industrial enterprise skilled potential. Improved the expertly ball method of personnel estimation at enterprise, which allows estimating workers by different recommendations, substantive provisions are grounded and suggestion in relation to the improvement of process of management skilled potential.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6895
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V48_P133-137.pdf319,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.