Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6909
Title: Алгоритм виявлення атак типу "Відмова в обслуговуванні" в комп'ютерних мережах
Authors: Колесніков, К. В.
Цимбал, А. В.
Issue Date: 2009
Citation: Колесніков К. В. Алгоритм виявлення атак типу "Відмова в обслуговуванні" в комп'ютерних мережах [Текст] / К. В. Колесніков, А. В. Цимбал // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 3 (47). - C. 9-14.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Змодельований алгоритм виявлення атак типу "Відмова в обслуговуванні» в комп’ютерних мережах, що функціонує в призначеному для користувача режимі. Отримані дані в результаті оцінки можуть бути використані для порівняння існуючих алгоритмів виявлення атак.
Смоделированный алгоритм обнаружения атак типа "Отказ в обслуживании" в компьютерных сетях, который функционирует в предназначенном для пользователя режиме. Полученные данные в результате оценки могут быть использованы для сравнения существующих алгоритмов обнаружения атак.
Modelled algorithm of exposure of attacks of type "Refuse in service" in computer networks, which functions in the mode intended for an user. The estimations got as a result can be utillized for comparison of existent algorithms of exposure of attacks.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6909
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V47_P009-014.pdf341,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.